• HAYMAKER •
VFX KOORDINATOR LÄRLING

logo-large

Vi söker dig som vill läras upp till att bli VFX Koordinator
VFX Koordinator är en assisterande tjänst inom VFX produktion. Arbetet innefattar att uppdatera listor och arbetsstatus på olika effektklipp, att se till att senaste versionerna av allting är skickat enligt specifikation. Fokus ligger på att hålla ordning och jobba efter metod och struktur.

Att jobba som VFX Koordinator är ett första steg mot att bli projektledare och VFX Producent.

Vad du får lära dig hos oss
Hos oss kommer du få lära dig att  jobba i programmen Maya, 3Ds Max, Blender, Nuke, AE, Photoshop, Unreal, Houdini, och få erfarenhet av att arbeta i Shotgrid (Shotgun) pipeline. 

Vi kommer lära dig att arbeta med PM och ge dig kunskaper i ekonomi, logistik och i programmering. Den som vill kan även få lära sig om filmproduktionens juridik och arbetsrätt.

Vem är du?
Vi söker dig som kommer överens med olika typer av människor, och som kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift, både på engelska och svenska.

Du kan vanliga Office program och gillar att skapa listor och scheman. 

Som person är du aktiv, du söker arbetsuppgifter och arbetar proaktivt och du har inget emot att vi ibland jobbar med stor tidspress. Du är okej med att arbeta på ojämna tider och är inte allergisk mot hundar (vi har 4 stycken på kontoret). En fördel är om du också tycker om att lyssna på hårdrock (speciellt Metallica). 

Om oss
Haymaker är en prisbelönt VFX studio som producerar 3D och visuella effekter för film, tv och reklam. Haymaker består av två studios baserade i Göteborg och i Los Angeles. Huvuddelen av produktionen sker i studion i Göteborg. 

Haymaker grundades 2008 av Alex Hansson och har byggt sitt renommé inom branschen genom att konsekvent leverera visuella effekter av högsta kvalitet.

Alex har satt ihop ett team av artister som är hängivna och brinner för sitt konstnärskap. Haymaker's filosofi är att produktionen skall vara "artist driven". 

IMG_20220128_094820

Selected Works

My first projectProject type